Puertollano 2 – FC Barcelona Lassa “B” 5. Continuen sumant

Els joves valors barcelonistes continuen imbatuts a la Segona Divisió de la LNFS

Els jugadors d’Andreu Plaza van aconseguir una important victòria en el seu desplaçament a Puertollano per seguir tercers a la classificació amb 10 punts després de quatre jornades disputades.

Els catalans es van avançar al marcador en el primer minut de joc gràcies a una passada del porter Feixas que va arribar a Esteban, que va batre de cap el porter local. Els de Puertollano van tenir diferents oportunitats de marcar fins que, en arribar al minut sis, Mario va aprofitar un refús del porter per fer pujar l’empat. Amb aquesta inèrcia positiva els locals van marcar per segona vegada als tres minuts de la igualada gràcies a Pasamón. Plaza va demanar temps mort i va reorganitzar els seus homes, que poc després van igualar el matx amb un contraatac portat per Oussama i finalitzat per Amores amb el qual es va arribar a la mitja part (2-2).

Segona part, clau

La segona part va començar com la primera. Als primers instants de joc Oussama va rematar al fons de la xarxa després d’un bon contraatac culer (2-3). Tot i que els manxecs van fer el possible per igualar el partit amb moltes ocasions de gol, la defensa blaugrana i el porter Miquel Feixas van ser decisius en aquest tram de l'enfrontament. Juan Emilio va fer el 2-4 al minut 32 que deixava el partit encarrilat, però no resolt. Els locals van mirar de retallar el marcador amb el porter jugador, però la bona defensa culer no va permetre que cap gol pugés al marcador. Quan quedaven només 23 segons per acabar Esteban va sentenciar el partit amb el 2-5 final.