La documentació econòmica de l'Assemblea General estarà a disposició dels compromissaris a partir del 14 d'octubre

La documentació econòmica de l'Assemblea General estarà a disposició dels compromissaris a partir del 14 d'octubre

Fins al 24 d’octubre els socis convocats poden consultar a l’Oficina del Compromissari els documents de l’ordre del dia de caràcter econòmic

A partir d’aquest dimecres 14 d’octubre i fins al 24 d’octubre, els socis compromissaris tenen a la seva disposició a l’Oficina del Compromissari la documentació en matèria econòmica integrada dins l’ordre del dia de la pròxima Assemblea General Ordinària, que se celebrarà el diumenge 25 d’octubre al Palau de Congressos de Catalunya.

D’acord amb l’article 28è dels Estatuts, durant un període no inferior a deu dies hàbils anteriors a la celebració de l’Assemblea, el Club ha de lliurar a tots els socis que ho sol·licitin una còpia dels documents que integren la informació per al seu ús i estudi exclusivament personal i sota la seva responsabilitat.

La documentació que s’ha de posar a disposició dels compromissaris per a l’examen ha de ser, com a mínim, la següent:

• Informe sobre la liquidació del pressupost de l’exercici vençut
• Balanç i compte de resultats de l’exercici vençut, amb l’opinió de l’auditor
• Pressupost del nou exercici

A més, els compromissaris podran consultar l'informe sobre el patrocini a l'equipament oficial del primer equip de futbol, que és un dels punts de l'ordre del dia.

Aquests documents es poden consultar a l’Oficina del Compromissari, integrada dins l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), des d’aquest dimecres i fins al dia 24 d’octubre, en horari de dilluns a divendres de 9 a 20 hores i dissabte de 10 a 14 hores.

Sessions informatives

Els dies 21 i 22 d’octubre, a les 19 hores, es duran a terme sessions informatives a les instal·lacions del Club en què els socis compromissaris podran assistir per rebre de primera mà tota la informació necessària per al dia de l’Assemblea. Els interessats han d’inscriure’s en un formulari disponible a l’espai dedicat a l’Assemblea al lloc web del Club, o bé trucar al 902 1899 00.

‘Microsite’ al web del Club

D’altra banda, des d’avui els socis tindran a la seva disposició un espai al lloc web del Club dedicat a l’Assemblea General, on es podrà consultar l’ordre del dia, el reglament de l’Oficina del Compromissari, el calendari previ i la composició de l’Assemblea, així com consultar l’horari de les sessions informatives i inscriure’s-hi. A més, s’ofereix un espai ‘on-line’ perquè els socis i compromissaris facin les seves propostes i suggeriments.

[[BOTOVERMELL::ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2015++::http://www.fcbarcelona.cat/club/assemblea-general-ordinaria-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut