Segona victòria del Barça de voleibol

Els blaugranes van superar per 3 sets a zero el Llars Mundet en la segona jornada de la Superlliga Masculina 2

El FC Barcelona de voleibol va superar el Llars Mundet per 3 sets a zero en un partit disputat al pavelló Can Rosés de Rubí i que va significar la segona victòria en dos partits dels homes de Sergi Bosch.

Al primer set els blaugranes van vèncer per 25-14 gràcies a la gran distribució de Jordi Gens, que va permetre que els puntes Hernández i Galindo, juntament amb els centrals Lanza i Mata, anotessin amb facilitat. Pel que fa al segon període, els visitants van despertar-se i el matx es va igualar. Van lluitar fins al final, però va ser el Barça de nou el que es va emportar el segon punt amb un ajustat 25-23.

Al tercer set els de Bosch van anar per feina i es van situar amb una bona renda inicial que va marcar la diferència. L’entrada de Gámiz va aportar solidesa en defensa i atac, mentre que en el bloqueig van realitzar un partit complet amb el 25-15 final.

Cal destacar que la Penya Blaugrana Ramon Llorens de Rubí va aprofitar aquest partit per visitar l’equip de voleibol blaugrana.