FC Barcelona Lassa - CP Voltregà: Canvi de xip obligat

FC Barcelona Lassa - CP Voltregà: Canvi de xip obligat

Els blaugranes reben un Voltregà que ha començat la temporada a un bon nivell i que al Palau juga sense complexos Matías Pascual és baixa i els de Muñoz són conscients que no es poden permetre perdre punts al Palau

Torna la competició al Palau, torna l’OK Lliga (18h, Barça TV i www.fcbarcelona.cat). I és que el ritme frenètic d’aquest mes d’octubre no s’atura i els blaugranes disputaran el segon partit en 72 hores i el pròxim dissabte, el tercer. Abans de pensar en remuntar la final de la Continental cal superar el Club Patí Voltregà, un històric de l’hoquei i que visitarà Barcelona per disputar la quarta jornada de l’OK Lliga. Els de Sant Hipòlit són l’únic equip que el curs passat va superar els de Muñoz en competició domèstica, per tant, no val a badar.

El rival

Entrenat per Ricard Ares, el Club Patí Voltregà compta amb diverses incorporacions aquesta temporada. Entre elles destaquen els porters Adrià Hernández i Càndid Ballart, aquest últim el porter titular, Borja López, que ha retornat de França, el blaugrana Ignacio Alabart, que disputarà aquest curs a Sant Hipòlit en qualitat de cedit. És un equip que combina joventut amb la veterania i experiència de Petxi Armengol, Juli Anguita o Dani Rodríguez. Álex Rodríguez i Eric Vargas aporten frescor i gol a un equip que és molt ràpid i patinador.

El Barça

Amb la baixa confirmada de Matías Pascual, que estarà prop de sis setmanes de baixa, el Barça Lassa afronta la quarta jornada amb l’obligació de canviar la mentalitat després de la derrota a l’anada de la Continental. Així doncs, per encarar amb millors condicions la tornada, cal superar el Voltregà al Palau i seguir amb la bona línia que havia assolit l’equip de Ricard Muñoz en els primers partits de l’OK Lliga. El júnior Nil Roca completarà una convocatòria que comptarà amb els altres nou jugadors sèniors.

[[BOTOVERMELL::STREAMING++FCB LASSA - VOLTREGÀ::https://www.youtube.com/watch?v=zeujqD3Ojko::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut