Local

El repàs de l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 2)

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

CADET B

C.E.B. Marc Gasol, 82 – FC Barcelona Lassa B, 71

El Cadet B  va perdre divendres a la nit a la pista del C.E.B. Marc Gasol de Girona per 82 a 71, en el partit corresponent a la segona jornada. Aquest partit havia estat aplaçat degut a la participació dels blaugranes al Torneig Internacional de Dubai.

Malgrat les baixes, els de Xavi Pardina van competir durant tot el matx davant d’un rival molt fort físicament i molt intens en defensa. Els visitants van estar quasi tot el partit per davant en el marcador, però a lúltim període els gironins van trobar ritme en atac gràcies a les pilotes recuperades i van posar-se per davant en el marcador.

Les grans actuacions de Sandro Crespo (13 punts i 14 rebots) i d’Isaac Mayo (15 punts i 19 rebots) no van ser suficients perquè els barcelonistes s'emportessin el partit.

Platges de Mataró, 89 – FC Barcelona Lassa B, 79

Tot i l'encert en atac, els blaugrana van acusar les baixes i el cansament i no van ser capaços de frenar l'atac local aquest passat diumenge.

Després d'una irregular primera part, els de Xavier Pardina van prémer les dents i van posar als del Maresme contra les cordes, però la curta rotació va fer que no poguessin mantenir el ritme i acabessin cedint.

Amb la derrota els blaugranes se situen amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes.

Fes clic aquí per veure tots els resultats del bàsquet formatiu blaugrana d’aquest passat cap de setmana

Més notícies aquí