FC Barcelona Lassa: 20 victòries en un any i mig al Palau

FC Barcelona Lassa: 20 victòries en un any i mig al Palau

La derrota de l'equip d’hoquei contra el Voltregà acaba amb la ratxa sense perdre a casa en lliga

Aquest dimarts al Palau s’ha viscut el primer partit perdut del Barça d’hoquei d’aquesta temporada en l’OK Lliga, la primera derrota des del 9 març del 2014. Per tant, l’igualat partit contra el Voltregà acaba amb una ratxa de més d’uny any i mig sense perdre al Palau Blaugrana, d’ençà que l’Igualada es va imposar per 4 a 5 la temporada 2013/14.

Durant tot aquest temps el Barça Lassa ha enratxat 20 victòries consecutives entre dues temporades i l’inici de l’actual. Aquest bon afer dels nois de Ricard Muñoz com a locals ha servit per guanyar dues lligues seguides, la temporada 2013/14 i la 2014/15.

Tots els grans han perdut punts

Aquesta temporada l’OK Lliga està molt més igualada, ja que el Barça Lassa no és l’únic equip gran que ha perdut punts. El Liceo va perdre en la primera jornada contra el Reus i amb un partit menys es manté vuitè amb sis punts. El botxí dels gallecs, el Reus, a part de perdre contra el Club Patí Vic, també ha empatat  contra l’ICG Software Lleida. Els dos resultats deixen l’equip reusenc sisè amb set punts. De moment, el Barça d’hoquei es manté primer empatat amb el Vic i el Voltregà

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut