Viran Morros: “El secret és treballar i tenir fam de guanyar”

Viran Morros: “El secret és treballar i tenir fam de guanyar”

A la prèvia del Barça Lassa – Ciudad Encantada Viran Morros ens explica les seves sensacions, a les portes d’un rècord històric

Avui a les 20.30 h, al Palau Blaugrana, i en directe per Movistar+, el Barça Lassa té l’oportunitat d’assolir el rècord de triomfs consecutius en Lliga Asobal. Viran Morros va viure en primera persona la ratxa de 67 triomfs consecutius del BM Ciudad Real i ara viu els 67 triomfs consecutius del Barça d’handbol. Amb aquestes dades, el defensor blaugrana està a punt de fer història i ens ho explica en primera persona.

És conscient que pot entrar a formar part de la història de l’handbol?

“Sí, en sóc conscient. És una sort molt gran, he tingut la fortuna  de ser a dos grans equips i disposar de l’oportunitat de fer aquest rècord és magnífic”.

Què significa personalment per a vostè?

“Personalment és molt bo poder formar part de la història. Tenir quelcom que és difícil que algú repeteixi. És la sort de ser a dos equips com el Ciudad Real i el FC Barcelona”.

Quin és el secret per assolir el rècord?

“El secret és treballar i tenir fam de guanyar. Ser millors i continuar millorant són les claus”.

No es cansa de guanyar?

“No, mai, sempre m’ho pregunten. Un es pot cansar de perdre, però mai de guanyar. Guanyar és el millor que hi ha”.

Quina motivació té per afrontar el repte diari?

“Jugo amb els companys i jugues per ells i per nosaltres. Personalment tothom té reptes. Tothom vol seguir millorant i creixent i ser competitiu. El més important és guanyar i sumar títols”.

Pren consciència d’aquest possible rècord o el temps la hi donarà?

“Des que es parla del rècord, pensem que és molt bonic, donem el valor ara però hi donarem més valor al futur. Ho podré explicar als meus fills i néts”.

 

[[BOTOVERMELL::Entrades++Barça Lassa-Ciudad Encantada::http://www.fcbarcelona.cat/handbol/handbol-equip/detall/fitxa/entrades-handbol::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut