El femení, imparable

El Barça CBS assoleix un pòquer de triomfs després de superar el Platges de Mataró en la quarta jornada de Copa Catalunya femenina

Les noies de Tito Sobrin continuen com a líders invictes del Grup 1 de la Copa Catalunya femenina. El quart partit d’aquesta primera fase de la competició era un desplaçament complicat a la pista del Platges de Mataró i les blaugranes el van saber resoldre amb solvència (43-52).

El duel va començar amb domini per part de l’equip local, amb un parcial de sortida de 4-0 que va ser respost amb un parcial de 0-8. Una resposta que donava els primers avantatges al marcador i que proporcionava una certa tranquil·litat al primer equip. No obstant, les imprecisions en els minuts posteriors feien que el Platges de Mataró capgirés novament el resultat i marxés al final del primer quart amb un avantatge d’un punt (11-10).

El segon període, clau

El segon període va ser el millor del Barça CBS. Va aconseguir imposar el seu ritme tant en atac com en defensa i va aconseguir tenir avantatges al voltant dels 10 punts. En el transcurs del tercer quart continuaria el domini del primer equip blaugrana fins al minut 27, en què va aconseguir la màxima diferència a favor (16 punts). Als darrers 10 minuts s’hi va entrar amb domini en el marcador tot i els intents de les locals per aconseguir capgirar l’enfrontament. Malgrat els seus esforços, en cap moment va poder apropar-se a la barrera dels cinc punts i el partit va acabar amb una victòria treballada després d’un duel molt travat. El proper compromís serà aquest diumenge a les 17.45 h a la pista del C.E. Sant Nicolau.

Partit, diumenge vinent, 18 d’octubre, desplaçament a Sabadell per jugar contra C.E. Sant Nicolau.

Consulta els resultats i la classificació.