Local

Set jugadores del Barça Femení, convocades amb la selecció espanyola

Jorge Vilda, el nou entrenador del combinat espanyol femení, ha citat Paños, Torrejón, Ruth, Jenni, Ane Bergara, Melanie i Alexia per començar el camí a l’Eurocopa 2017

La selecció espanyola femenina comença la fase de classificació per a l’Eurocopa d’Holanda del 2017, i ho farà amb set jugadores del Barça Femení a les seves files. El seleccionador del combinat espanyol, Jorge Vilda, s’estrena a la banqueta citant Sandra Paños, Marta Torrejón, Ruth García, Jenni Hermoso, Ane Bergara, Melanie Serrano i Alexia Putellas. La selecció, que va quedar enquadrada al grup 2 juntament amb Finlàndia, Portugal, la República d’Irlanda i Montenegro, debutarà al Helsinki Football Stadium de Hèlsinki (Finlàndia) el dimarts 27 d’octubre a les 18 hores.

La fase de classificació es disputarà entre aquest mes d’octubre i el setembre del 2016. Les jugadores del Barça Femení quedaran concentrades a Madrid el dilluns 19 i es desplaçaran directament cap a Finlàndia.

A banda de les set blaugranes convocades, a la llista de 18 citades també hi ha fins a quatre exjugadores del Barça: Vicky Losada, Marta Corredera, Sonia Bermúdez i Virginia Torrecilla.

Més notícies aquí