Set jugadores del Barça Femení, convocades amb la selecció espanyola

Set jugadores del Barça Femení, convocades amb la selecció espanyola

Jorge Vilda, el nou entrenador del combinat espanyol femení, ha citat Paños, Torrejón, Ruth, Jenni, Ane Bergara, Melanie i Alexia per començar el camí a l’Eurocopa 2017

La selecció espanyola femenina comença la fase de classificació per a l’Eurocopa d’Holanda del 2017, i ho farà amb set jugadores del Barça Femení a les seves files. El seleccionador del combinat espanyol, Jorge Vilda, s’estrena a la banqueta citant Sandra Paños, Marta Torrejón, Ruth García, Jenni Hermoso, Ane Bergara, Melanie Serrano i Alexia Putellas. La selecció, que va quedar enquadrada al grup 2 juntament amb Finlàndia, Portugal, la República d’Irlanda i Montenegro, debutarà al Helsinki Football Stadium de Hèlsinki (Finlàndia) el dimarts 27 d’octubre a les 18 hores.

La fase de classificació es disputarà entre aquest mes d’octubre i el setembre del 2016. Les jugadores del Barça Femení quedaran concentrades a Madrid el dilluns 19 i es desplaçaran directament cap a Finlàndia.

A banda de les set blaugranes convocades, a la llista de 18 citades també hi ha fins a quatre exjugadores del Barça: Vicky Losada, Marta Corredera, Sonia Bermúdez i Virginia Torrecilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut