FC Barcelona – Rayo Vallecano: Torna el futbol

FC Barcelona – Rayo Vallecano: Torna el futbol

20.30 h, Canal+ Partidazo: Després de l’aturada internacional es reprèn la Lliga amb un duel que sempre promet espectacle

Superada l’aturada pels compromisos internacionals, el Barça reprèn la Lliga davant del Rayo Vallecano al Camp Nou. És de suposar un matx exigent per als homes de Luis Enrique. I és que el conjunt que entrena Paco Jémez es distingeix per la seva valentia i sempre Ha intentat discutir el control de la pilota als blaugranes.

Això sí, els precedents rescaten marcadors molt favorables als culers, que no es poden permetre una ensopegada. El 2-1 a Sevilla a la jornada anterior va deixar l’equip en quarta posició, encara que a només un punt del líder, el Vila-real.

La convocatòria

Adriano Correia ha estat la principal novetat en la convocatòria que el cos tècnic ha facilitat aquest dissabte al matí. La completava Gumbau, del filial. Les baixes són els lesionats Messi, Iniesta, Vermaelen i Rafinha, i tampoc hi seran Masip (per decisió tècnica), Arda Turan i Aleix Vidal.

El somni de Paco Jémez

El Rayo Vallecano, per la seva banda, ha realitzat un inici irregular i es troba en el lloc número 15 de la classificació, amb el doble de gols en contra (12) que a favor (6). Tot i això, Jémez no s’arronsa. "Somio que siguem capaços de competir i guanyar la possessió al Barcelona, que no es trobi còmode per la nostra pressió molt forta a dalt i que els meus jugadors siguin més valents que qualsevol altre dia de l'any", manifestava a la roda de premsa prèvia. Tota una declaració d’intencions del seu Rayo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut