El Barça B d’hoquei debuta amb victòria a Primera Nacional

El Barça B d’hoquei debuta amb victòria a Primera Nacional

Els de Jordi Camps superen el Mieres per 5-3 en el primer partit de Lliga El Barça sots 17, en canvi, va caure a la final de l’Eurockey en l’últim segon contra el Manlleu

El Barça B d’hoquei patins va començar la temporada amb un triomf còmode contra el CP Mieres a Mundet (5-3). Els homes de Jordi Camps van tenir en Sergi Llorca (3) i Nil Roca (2) els golejadors d’un partit que va quedar pràcticament decidit amb el 4-1 amb el qual es va arribar al descans. Els blaugranes, els més joves de la categoria, han mantingut el gruix del bloc de l’última temporada i compten amb dos jugadors més experimentats com Álex Martínez, de 24 anys, i Octavi Tarrés, de 38, a la porteria.

El Barça sots 17, una mescla de l’equip Infantil i del Juvenil, no va poder aconseguir l’Eurockey 2015 de Blanes després de caure en la gran final contra el Manlleu, que va marcar el seu gol a falta d’un segon per acabar el matx. La derrota per 3-2, tot i el final amarg, no desllueix la gran feina pels nois dirigits per Ricard Hernáez i Jordi Roca durant tot el torneig.

El Júnior, per la seva banda, va vèncer per 1-5 el CP Voltregà. Els blaugranes, que aquest dimarts i dimecres també tenen partit (a la pista del Vic i a Mundet contra el Reus), segueixen segons a la classificació darrere del Caldes de Montbui. Qui no va poder vèncer va ser el Juvenil, que va caure per 6-0 a Igualada. Els locals van ser superiors i els blaugranes van tenir quatre baixes clau que van debilitar l’equip.

Finalment, el Sots 23 es va imposar a la pista del Vilafranca, que aquest dimarts rebrà la visita del primer equip, per 1-7 el passat dissabte en el debut a la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut