Primera derrota de la temporada

Primera derrota de la temporada

Els d’Andreu Plaza cauen a la Ciutat Esportiva i perden per primera vegada aquesta setmana

Primera derrota de la temporada del Barça Lassa B en caure a la Ciutat Esportiva davant de l’Hèrcules San Vicente per 4-6 i que deixa els blaugranes en quarta posició amb deu punts després de cinc jornades disputades.

Els alacantins van guanyar el primer partit fora de casa en un enfrontament on els d’Andreu Plaza no van poder sumar els tres punts en joc tot i avançar-se per 2-0 al marcador amb gols de Juan Emilio i Amores. Tot i que Juanito va retallar les diferències poc abans d’arribar al descans mitjançant un penal, Juan Emilio una altra vegada va deixar el marcador 3-1 quan quedaven escassos segons per marxar al vestidor.

Cinc gols a la segona part capgiren el marcador

Però en tres minuts, els visitants van igualar el marcador i el partit començava de nou. I va ser un exblaugrana com Fran Conde qui va avançar l’Hèrcules al marcador. A la jugada següent, Esteban va refer la igualada al marcador. A falta de quatre minuts d’acabar el matx, els alacantins es van tornar a avançar i Plaza va haver de sortir amb el porter-jugador. En lloc d’aconseguir l’empat, els blaugranes van veure com Fabricio feia el sisè i definitiu gol que sentenciava el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut