FC Barcelona Lassa-Stelmet Zielona Gora, últim partit per utilitzar l’abonament del Palau de la temporada passada

FC Barcelona Lassa-Stelmet Zielona Gora, últim partit per utilitzar l’abonament del Palau de la temporada passada

Aquest divendres serà l’últim dia que es podrà fer servir l’abonament antic i a partir de dissabte serà obligatori accedir als partits de les seccions amb el de la temporada 2015/16

El FC Barcelona informa als socis que disposen d’un abonament al Palau Blaugrana de qualsevol de les quatre seccions professionals, que l’últim dia que podran accedir al seu seient amb l’abonament de la temporada passada serà el divendres 23 d’octubre, coincidint amb el partit d’Eurolliga entre el Barça Lassa i l’Stelmet Zielona Gora.

A partir del dissabte 24 d’octubre, per assistir als partits de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala que es disputin al Palau només es podrà utilitzar l’abonament corresponent a la vigent temporada, la 2015/16. Així, els abonats a l’handbol hauran d’usar el nou passi per al partit d’aquest mateix dissabte (20.05 h) contra el Kolding de Copenhaguen, i els de l’hoquei patins també necessitaran l’actual per accedir a veure el partit del diumenge 25 d’octubre (12.30 h) contra l’Hockey Breganze.

En el cas del Barça Lassa de bàsquet, que és la secció que concentra un nombre més gran de socis abonats, el proper partit en què únicament es podrà usar l’abonament 2015/16 serà el 29 d’octubre (21 h) per a l’enfrontament d’Eurolliga contra el Panathinaikos. En aquesta ocasió l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) estarà oberta fins a les 21.45 h per atendre qualsevol incidència.

Finalment per als abonats al futbol sala serà imprescindible l’abonament actual a partir del 30 d’octubre (21 h) per al partit de la Lliga LNFS contra el Llevant.

Els abonats que no hagin rebut el carnet al seu domicili han d’apropar-se a l’OAB a recollir-lo, en horari de dilluns a divendres de 9 a 20 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut