Tomic i Ribas, noms propis a l’inici de la temporada

Tomic i Ribas, noms propis a l’inici de la temporada

Ante Tomic té la millor valoració en una arrencada de lliga des de Derrick Alston Pau Ribas, en un bon estat de forma, encara no ha errat un tir lliure des de que ha fitxat pel Barça Lassa

En les dues primeres victòries del Barça de bàsquet a la Lliga Endesa en destaquen dos jugadors en especial, Ante Tomic i Pau Ribas. El croat i el català han tornat de l’Eurobàsquet en un estat de forma envejable que ho han corroborat amb actuacions de gran nivell.

Tomic, després de fer-se amb l’MVP de la primera jornada, ha signat la millor arrencada d’un jugador del Barça en la Lliga ACB, amb un 56 de valoració en dos partits i 37 punts (23 punts contra el CAI Saragossa i 14 punts  contra el Sevilla Bàsquet). L’únic exblaugrana que contempla millor xifra és Derrick Alston en la temporada 1998/99. El nord-americà va fer un 63 de valoració en els dos primers partits de la primera temporada a jugador del FC Barcelona.    

Per altre banda Pau Ribas segueix incomensurable. En la seva primera competició ACB, la Supercopa d’Espanya, va erigir-se com a MVP mostrant el seu bon estat de forma que ha mantingut en els dos primers partits en la Lliga Endesa. Contra el Sevilla Bàsquet va valorar 25 sense errades en tirs de triple (4/4) i en tirs lliures (2/2). A més, des de que és jugador del FC Barcelona no ha fallat cap tir lliure en partit oficial: Final de la Lliga Catalana (8/8); Semifinals de la Supercopa ACB (2/2); Final de la Supercopa ACB (8/8); Barça Lassa – CAI Saragossa (4/4); Sevilla Bàsquet – Barça Lassa (2/2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut