El repàs de l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 3)

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

CADET B

FC Barcelona Lassa B, 64 – CB Tarragona, 69

El Cadet B no va poder aconseguir la victòria aquest passat dissabte a la tarda davant el CB Tarragona.

Malgrat el bon inici de partit, els barcelonistes no van aguantar el bon ritme ofensiu que portaven fins el moment, i al segon període van abaixar els braços. Els de Tarragona, constants durant tot el partit, van anar obrint escletxa al marcador fins al 21-34 del descans.

A la represa, els de Xavi Pardina van apretar les dents i van aconseguir entrar a l'últim període amb una diferència en contra de només 6 punts. Tot i empatar el partit a falta de pocs minuts, la precipitació final dels locals va fer que no es posessin per davant i això ho van aprofitar els tarragonins per endur-se el matx. Al final, 64-69 per als visitants.

JÚNIOR

FC Barcelona Lassa, 95 – Catalana Occident Manresa, 53

Sisé partit de Lliga del Júnior on tocava demostrar que l'equip seguia treballant i demostrant que no baixava el pistó davant un altre equip planter d’un conjunt de la lliga Endesa.

Al primer període, un intercanvi de cistelles que feia preveure que el partit seria molt lluitat tot i la diferencia al marcador (31-15). Al segon quart conjunt del bages no va poder parar la efectivitat en els tirs dels blaugranas i un parcial de 20 a 10 al segon quart fèia que els nostres marxesin a la mitja part amb un clar 51-25. Els manresans a la tornada dels vestuaris atacàven amb bons moviments però el rebot defensiu i la defensa blaugrana feia que l'equip corrés facilment i acabés el quart amb un 75-35 pels locals.

Tot i la diferència al marcador els blanc i vermells van seguir lluitant el partit reduint momentàniament la diferencia en el marcador, però un parcial de 12-4 en els últims 3 minuts va fer que el nostre junior acabés amb el definitiu 95-53, que permet als blaugranes mantenir-se invicte a la seva clasificació.

Fes clic aquí per veure tots els resultats del bàsquet formatiu blaugrana d’aquest passat cap de setmana