Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi - FC Barcelona Lassa: Vital mantenir la bona línia

Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi - FC Barcelona Lassa: Vital mantenir la bona línia

Els blaugranes visiten el Patí amb l’objectiu de tornar a guanyar a la Lliga i mantenir el gran nivell mostrat contra l’Sporting Els locals encara no coneixen la derrota aquest curs i sumen un punt i tres empats en quatre partits

Torna l’OK Lliga i  el Barça Lassa completa la cinquena jornada de la competició a una de les pistes on sumar punts és complicat. S’ha demostrat en els darrers anys -el curs passat els de Muñoz van vèncer per 1-3 però havent de remuntar- que la pista de l’Alt Penedès és on es guanyen i perden Lligues. Per tant, aquest dimarts a les 21 hores, cal mantenir el gran nivell de joc mostrat contra l’Sporting Clube per sumar tres punts.

El rival

Compta amb moltes armes, tant en atac com en defensa. “És un equip molt complicat, és molt experimentat i s’ha reforçat molt bé amb Edu Fernández. És difícil de batre, té recursos, tenen  esquerrans, xut exterior, especialistes interiors”, comentava Ricard Muñoz a la prèvia del partit. Per tant, qualsevol petit detall pot ser important en un equip que compta amb Roger Rocasalbas, Jordi Galán, Marc Navarro, Joan Vázquez o Gerard Camps a la porteria. L’equip que entrena Jordi Garcia ha sumat 6 punts, és desè classificat i en l’última jornada va vèncer per un contundent 1-4 a l’Igualada a Les Comes.

El Barça

Arriba amb la moral alta després d’aconseguir la Copa Continental, títol que no es guanyava des del curs 2009/10. Per tant, els blaugranes arriben en un bon moment de forma i de joc com es va demostrar al Palau. Tot i així els de Ricard Muñoz, que volen el quart triomf del curs per escalar posicions a la taula, no es poden refiar d’un equip que ha preparat el partit a consciència. Matías Pascual, que segueix recuperant-se, és baixa i el seu lloc a la convocatòria l’ocuparà Nil Roca, jugador del júnior i del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut