Primera sessió informativa prèvia a l'Assemblea General Ordinària

Primera sessió informativa prèvia a l'Assemblea General Ordinària

La vicepresidenta de l’Àrea Econòmica Susana Monje s’ha reunit amb els socis compromissaris per explicar els assumptes que es tractaran diumenge a l’Assemblea

Una trentena de socis han assistit aquest dimecres a la primera de les dues sessions informatives dirigides als compromissaris prèvies a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc aquest diumenge al Palau de Congressos de Catalunya. La vicepresidenta de l’Àrea Econòmica Susana Monje ha estat l’encarregada d’explicar als assistents els punts de l’ordre del dia, entre els quals el tancament de l’exercici corresponent a la temporada 2014/15 i el pressupost per a la vigent. A més, la vicepresident econòmica ha resolt els dubtes i preguntes que han sorgit al llarg de la reunió.

A més de les sessions informatives el Club ofereix als socis compromissaris la possibilitat de consultar la documentació econòmica i l’informe de patrocini de la samarreta del primer equip, punts que apareixen dins l’ordre del dia. La informació està disponible a l’Oficina del Compromissari, situada a l’OAB, fins aquest dissabte.

Els assistents han rebut la memòria anual del Club i la Fundació en la seva versió impresa per avançat i com a novetat, el Club ha fet arribar avui mateix la versió digital a tots els compromissaris a través de correu electrònic perquè pugui ser consultada abans de la celebració de l’Assemblea.

Demà dijous se celebrarà la segona i última sessió informativa per als socis compromissaris. Els interessats en assistir han d’omplir un formulari d’inscripció disponible a l’espai reservat a l’Assemblea al lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, o bé posar-se en contacte amb l’OAB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut