Local

Els horaris de la Supercopa d’Espanya d'hoquei patins, confirmats

Els blaugranes jugaran la primera semifinal contra el Moritz Vendrell el dissabte 31 d’octubre a les 17 hores La segona semifinal la disputaran el Club Patí Vic, l’organitzador, contra el HC Liceo a les 19 hores

Els horaris de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins que es disputarà a Vic ja estan confirmats. El Barça Lassa disputarà la primera semifinal contra el Moritz CE Vendrell el pròxim dissabte 31 d’octubre, a les 17 hores, mentre que la segona semifinal es jugarà a les 19 hores entre el Club Patí Vic i el Hockey Club Liceo. La final de la competició es disputarà el diumenge 1 de novembre, a les 12.30 hores.

En aquesta nova edició de la Supercopa d’Espanya, la 14a de la història, es retrà homenatge a Josep Maria ‘Titi’ Roca, exjugador del Club Patí Vic i al qual se li retirarà la samarreta amb el dorsal 5. Aquest acte es durà a terme un cop acabi el partit del FC Barcelona Lassa – Moritz CE Vendrell i abans de començar la segona semifinal.

El FC Barcelona és l’equip que ha guanyat la Supercopa en més ocasions, un total de 9, mentre que el Reus Deportiu i el Club Patí Vic l’han aconseguida dos cops.

Més notícies aquí