Els horaris de la Supercopa d’Espanya d'hoquei patins, confirmats

Els horaris de la Supercopa d’Espanya d'hoquei patins, confirmats

Els blaugranes jugaran la primera semifinal contra el Moritz Vendrell el dissabte 31 d’octubre a les 17 hores La segona semifinal la disputaran el Club Patí Vic, l’organitzador, contra el HC Liceo a les 19 hores

Els horaris de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins que es disputarà a Vic ja estan confirmats. El Barça Lassa disputarà la primera semifinal contra el Moritz CE Vendrell el pròxim dissabte 31 d’octubre, a les 17 hores, mentre que la segona semifinal es jugarà a les 19 hores entre el Club Patí Vic i el Hockey Club Liceo. La final de la competició es disputarà el diumenge 1 de novembre, a les 12.30 hores.

En aquesta nova edició de la Supercopa d’Espanya, la 14a de la història, es retrà homenatge a Josep Maria ‘Titi’ Roca, exjugador del Club Patí Vic i al qual se li retirarà la samarreta amb el dorsal 5. Aquest acte es durà a terme un cop acabi el partit del FC Barcelona Lassa – Moritz CE Vendrell i abans de començar la segona semifinal.

El FC Barcelona és l’equip que ha guanyat la Supercopa en més ocasions, un total de 9, mentre que el Reus Deportiu i el Club Patí Vic l’han aconseguida dos cops.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut