El Barçaween, una manera diferent de viure el Halloween

El Barçaween, una manera diferent de viure el Halloween

El FC Barcelona prepara un seguit d’activitats i promocions per celebrar la festa més terrorífica

Durant el cap de setmana del 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre, les instal·lacions blaugrana viuran el Barçaween, una experiència única en què es podran viure els millors partits del cap de setmana amb activitats, animació i decoracions pròpies de Halloween, una de les festivitats més conegudes arreu del món.

El Barçaween consisteix en un seguit d’activitats que a diferents llocs del Camp Nou, com un ‘photocall’ zombi i maquillatge amb temàtica terrorífica al Boulevard. A més, el mateix Boulevard, el Museu, el Palau Blaugrana, la Pista de Gel i els diferents punts de restauració estaran especialment decorats i disposaran de l’animació d’actors representant mòmies, vampirs o altres monstres tant o més espantosos. Com també es podran tastar menús típics, ‘muffins’ i llaminadures. Les animacions especials començaran aquest divendres 29 al Palau Blaugrana en el partit del Barça Lassa contra Zielona Gora.

Promocions increíbles

I per acabar-ho d’arrodonir trobareu promocions fins al 50% de descompte en el Camp Nou Experience, en la Pista de Gel (aforament limitat) i en els partits de les seccions al Palau Blaugrana. Els diferents partits del cap de setmana seran:

Divendres 30 d’octubre a les 21.00 h

Dissabte 31 d’octubre a les 20.30 h

Diumenge 1 de novembre a les 13.00 h

Per accedir als descomptes només cal imprimir i emplenar amb les teves dades el val promocional que podreu descarregar aquí mateix i lliurar-lo a taquilles.

Per als partits de seccions, també podreu comprar les entrades ‘on-line’ amb el codi promocional FCBHALLOWEEN50.

[[BOTOVERMELL::VAL PROMOCIONAL++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/191/896/original/Barc_aween_Questionari_2.v1445599721.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

No espereu més per viure un Halloween totalment diferent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut