Messi:

Messi: "Estic animat, amb ganes de continuar recuperant-me"

El davanter argentí va parlar de la seva lesió i d'alguns assumptes de la seva vida professional i privada en una entrevista a Yahoo Sports

Lesionat des del 26 de setembre, Leo Messi va concedir una entrevista al portal Yahoo Sports, en què va parlar de la seva recuperació i d'altres aspectes del seu dia a dia.

"Estic animat, amb ganes de continuar recuperant-me. Estar lesionat és la pitjor sensació per a un esportista, però des del primer moment vaig assumir que hi havia una lesió i que l'únic que podia fer era intentar recuperar-me tan bé com fos possible. El més important per a mi és aconseguir estar al 100%", declarava.

L'argentí assegura que des del principi va entendre que "havia de ser pacient". Afegeix: "Tocaré pilota quan les sensacions i els metges ho aprovin. Vaig avançant en el dia a dia sense proposar-me objectius. Sempre ho he dit, no em poso terminis perquè no depèn de mi. Per molt que jo volgués jugar demà, els metges no em deixarien. Quan em diguin que estic totalment recuperat serà el moment de tornar al terreny de joc".

Viu el present

D'altra banda, Messi va demostrar no ser gaire amant d’anticipar-se al futur. "Visc el moment i aquest moment és el Barcelona a la Lliga espanyola, lloc on pràcticament he fet la meva vida i visc molt bé". Al mateix temps va revelar que gaudeix "molt veient futbol a la tele" i que li agradaria que els seus fills entenguessin el que fa.

Precisament sobre els seus fills, no amaga que hi ha vegades que són un bàlsam per a ell. "Visc les derrotes de la mateixa manera. M’amarga molt perdre un partit, però quan arribo a casa sé que tinc el consol de veure els meus fills".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut