Primer lliurament de les insígnies d'argent als socis amb 25 anys al Club

Primer lliurament de les insígnies d'argent als socis amb 25 anys al Club

Aquest divendres s’ha celebrat la primera de les sessions en què es distingiran els 1.121 socis que enguany compleixen 25 anys d’antiguitat al FC Barcelona

Aquest divendres ha començat el lliurament de les insígnies d’argent que distingeixen els socis que compleixen 25 anys d’antiguitat al Club. La primera d’aquestes sessions s’ha dut a terme a l’Auditori 1899, on han estat convocats 250 socis dels 1.121 que es van donar d’alta a l’Entitat durant l’any 1990.

L’acte ha estat presidit pel vicepresident primer del Club, Jordi Cardoner, i també ha comptat amb la presència del directiu Pau Vilanova. Igual que l’any passat, el FC Barcelona repartirà enguany aquestes distincions en dies diferents a causa del gran nombre de socis que arriben a aquesta fita. Després de la jornada d’avui, la propera entrega d’insígnies d’argent està prevista per al divendres 11 de desembre.

Com acostuma a passar en aquest tipus d’actes, els socis que han rebut la insígnia aquest divendres han assistit majoritàriament acompanyats de les seves famílies, una circumstància que ha reforçat encara més l’emotivitat del moment.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer - Àrea Social del FC Barcelona:              

“Aquest és un dia molt especial per vosaltres i per aquells que us acompanyen, però aquestes trobades també són l’honor més gran que podem tenir els que estem a l’Àrea Social del Club. Sempre representa un acte molt emotiu, que ens permet estar al costat d’aquells socis que demostren la seva fidelitat al Barça, en un ambient molt familiar.”

“Vosaltres us vau fer socis amb Johan Cruyff d’entrenador, a qui des d’aquí li volem donar en aquests moments, el nostre suport i tots els ànims per tirar endavant i aconseguir la seva victòria més important.”

“L’any 1990 es va guanyar la Copa del Rei al Reial Madrid i era l’inici d’una època triomfant per al Barça que entrenava Johan Cruyff. Ja s’havia guanyat la Recopa del 89 i després vindrien la Lliga del 91, la primera de les quatre consecutives, i la Champions del 92. En els vostres primers anys de socis, vau poder gaudir d’un dels millors moments de la història barcelonista i, com a socis, us podeu considerar fills del Dream Team.”

“Avui podem veure gent jove que ha vingut a recollir la seva insígnia d’argent, que es van fer socis de petits i que de ben segur, d’aquí 25 anys vindran a rebre la corresponent insígnia d’or. Moltes felicitats.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut