FC Barcelona Lassa - Hockey Breganze: El debut a la Lliga Europea ja és aquí

FC Barcelona Lassa - Hockey Breganze: El debut a la Lliga Europea ja és aquí

El Barça Lassa rep l’actual campió de la Supercopa d’Itàlia al Palau en el debut a la Lliga Europea 2015/16 És un equip diferent del de la passada Final Four, però ha conservat part del bloc i s’ha reforçat amb catalans de gran nivell

La millor competició continental de clubs torna aquest diumenge (12.30 h) al Palau Blaugrana. El Colisseu barcelonista ha vist com el Barça, al llarg de la seva història, ha aconseguit un total de 21 Copes d’Europa, fet que l'ha convertit en el club europeu amb més trofeus en aquesta competició. Per tant, l’Eurolliga és un dels grans títols pels quals lluitarà el Barça Lassa de Ricard Muñoz, i en el debut espera un dels equips més forts del moment a Itàlia, el Hockey Breganze.

El rival

Tot i perdre jugadors important com Cacau, Adroher i Sergio Silva, ha mantingut gran part del bloc amb el porter internacional Gnata, el jove Giulio Cocco, que és internacional Sub-20, i jugadors consolidats com Gastón ‘Tonchi’ De Oro, Stefano Dal Santo o Mattia Cocco. Ha incorporat els catalans Álvaro Borja Giménez (ex Bassano) i Gerard Teixidó (ex Saint Omer), i això ha dotat l’equip de més solidesa, com la que van demostrar guanyant la Supercopa d’Itàlia fa poques setmanes i sent els segons classificats de la Lliga actualment.

El Barça

Amb la baixa segura de Matías Pascual, que segueix el seu procés de recuperació i que serà substituït a la convocatòria pel jove Nil Roca, el Barça de Ricard Muñoz afronta aquest partit amb moltes ganes. Primer, perquè el debut a la Lliga Europea sempre és un al·licient. I segon, perquè els catalans volen tornar a vèncer després de la derrota de dimarts passat a Vilafranca per 4-3. Així doncs, els actuals campions de l’Eurolliga volen estrenar una nova edició de la màxima competició continental de clubs amb bon peu per començar a somiar de nou amb una nova Lliga Europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut