El Barça Lassa busca la seva tercera victòria a l’ACB visitant Murcia

El Barça Lassa busca la seva tercera victòria a l’ACB visitant Murcia

Doellman segueix de baixa per aquest matx que es juga aquest diumenge a les 13.00 hores

El FC Barcelona Lassa afronta un nou repte a l’exigent i competitiva Lliga Endesa. L’UCAM Murcia és el rival dels homes de Pascual que en menys de 48 hores del seu duel d’Eurolliga davant el Zielona Gora torna a jugar un nou partit, aquest cop diumenge a les 13.00 hores en partit retransmès per Canal + Deportes (Multideporte 7 de Movistar +).

Justin Doellman és baixa per a aquest enfrontament davant l’equip d’un tècnic que ha estat un dels pocs que ha jugat contra el Barça una final de Lliga ACB (2010/11), parlem del grec Fotis Katsikaris, seleccionador del seu país aquest passat estiu a l’Eurobasket i que ha tornat a la competició estatal on ja havia estat a les files del Bilbao Basket.

Samuels, centra l’atenció

En aquests nou Barça Lassa 2015/16 hi destaca la presència de set cares noves. Una d’elles, la del pivot jamaicà Samardo Samuels va ratllar a un notable nivell en el darrer enfrontament de l’equip davant el Zielona Gora polonès. Samuel, autor de 23 punts en el partit d’aquest divendres al Palau, cada cop se sent amb més confiança, malgrat que la seva mà dreta encara no està al cent per cent. I és que Samuels és, aparentment un pivot corpulent, però que es desenvolupa amb comoditat en diverses zones de la pista, tant interiors com exteriors, fent servir sovint la seva potència i velocitat.

Xavi Pascual seguirà fidel a la seva política de rotacions per anar donant descans a dos jugadors en cada enfrontament del FC Barcelona Lassa. En aquest cas, però, Justin Doellman és baixa perquè segueix recuperant-se de les seves molèsties físiques que va patir a Turquia durant la disputa de la primera jornada de l’Eurolliga i que també li van impedir jugar a Sevilla el cap de setmana passat.

L’UCAM Murcia, un equip vingut a més

Des que la Universitat va decidir injectar diners al CB Murcia, el projecte esportiu del club va canviar de manera clara. Fa dues temporades es va començar apostant per fitxar un exblaugrana, Pete Mickeal, que va passar sense massa fortuna, i allò va significar començar a donar un salt de qualitat, almenys a nivell mediàtic. A poc a poc, l’estructura del conjunt murcià es va anar fent més gran i malgrat que no ha començat molt bé la Lliga Endesa 2015/16, ja que porta dues derrotes en dos partits, en el primer jugat davant del seu públic, va donar molta guerra a tot un Unicaja.

L’arribada de jugadors importants com el polonès de passaport, Tomas Kelati (arribat fa dues temporades), la de l’expivot del Valencia Basket, Lishchuck o la del base argentí cedit pel Reial Madrid, Facundo Campazzo, a banda de la confirmació de jugadors interiors importants com el també brasiler Augusto Lima, fan d’aquest conjunt, un equip a tenir present al llarg d’aquest exercici 2015/16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut