Victòria clau contra un rival directe

Els blaugranes guanyen en una pista complicadíssima de la qual encara ningú s’havia emportat cap punt

Gran triomf del Barça Lassa B que dirigeix Andreu Plaza a la pista del Plásticos Romero Cartagena per 3-6 després del resultat del duel de la setmana passada, en què va caure derrotat a la Ciutat Esportiva. Així, segueix en la tercera posició de la Segona Divisió de la LNFS.

Els joves jugadors culers van dominar el partit des de l’inici i van començar a marcar la línia de joc des d’un bon començament. L’equip volia evitar sorpreses desagradables i van començar dominant l'enfrontament des del xiulet inicial. Al minut 18 els blaugranes guanyaven per 0-4, tot i que van marxar al vestidor amb un 1-4 que encara donava alguna esperança als locals.

Domini absolut

A la tornada dels vestidors els locals van retallar les diferències al marcador gràcies a un gol de Dani Gómez, però només quatre minuts més tard Raúl Gómez, per part catalana, va tornar a eixamplar les diferències. Joan Miñano, porter del filial culer, va aprofitar l’atac del porter jugador per fer el sisè gol, que els va donar la tranquil·litat. Els blaugranes van aguantar els atacs dels de Cartagena, que tan sols van poder tornar a marcar quan només quedaven dos minuts, per deixar el marcador en el 3-6 definitiu amb què va acabar el matx.