Ricard Muñoz i Eduard Lamas: “Hem de fer un pas endavant”

Ricard Muñoz i Eduard Lamas: “Hem de fer un pas endavant”

El tècnic comenta que el Lloret “és un equip que corre molt, obre la pista i té grans xutadors exteriors” Lamas, per la seva banda, deixa clar que “confio en la qualitat de l’equip per donar la volta i tornar al més alt de la classificació”

Ricard Muñoz i Eduard Lamas han deixat clar en la roda de premsa prèvia al Barça Lassa - CH Lloret Vila Esportiva que l’equip necessita els tres punts, que no pot fallar més. “L’equip sempre necessita la victòria i més a casa. Portem una sèrie de resultats que no són com ens agradaria i l’equip està en disposició de competir”, assegura Muñoz, que afegeix que “el Lloret porta 7 punts, amb confiança, i està demostrant que tenen qualitat per assolir els objectius que es marquin”.

Pel que fa a les coses que l’equip ha de millorar, Muñoz ha explicat que sempre es busca créixer tant en el triomf con en la derrota: “Sempre fem anàlisi i autocrítica quan perdem i també quan guanyem. Hem de fer un pas endavant, donar un plus. Tenim molt clar que és un mes d’octubre exigent, juguem cada tres dies i és difícil tenir un to mental i físic adequat.  Els jugadors han de fer un esforç, ser conscients de la dificultat de sumar punts a l’OK Lliga”.

Finalment, el preparador barcelonista ha explicat com és el Lloret i quins perills hi trobaran els blaugranes: “És un equip jove, però també amb jugadors curtits a OK Lliga com Plaza, Serra i Carbó, però t’exigeix molt. Corren molt, obren la pista, tenen grans xutadors exteriors i un contraatac important. Si minimitzem que no es trobin còmodes i que no facin contres els podem trobar debilitats”.

“Confio en donar la volta”

Pel que fa a Eduard Lamas, el ‘16’ blaugrana ha estat clar quan ha parlat de l’arrencada de l’equip a la Lliga i què espera en els pròxims partits: “No podem deixar-nos més punts, en cinc jornades hem perdut dos partits i no estem fent un bon inici. Confio en la qualitat de l’equip per donar la volta  i tornar al més alt de la classificació”, ha explicat el de Súria, que ha afegit que en les derrotes “hem de donar mèrit als rivals, han sabut jugar-nos. Hem estat poc encertats de cara a porteria però ara estic segur que anirem cap amunt”.

Pel que fa al CH Lloret Vila Esportiva, Lamas ha explicat que “és un equip que juga tancat, que surt ràpid a la contra i amb la il·lusió dels seus joves, com no estiguem concentrats, ens poden crear problemes”. Preguntat per la Supercopa d’Espanya, el defensa blaugrana ha dit la seva: La Supercopa? Primer hem de guanyar aquests tres punts contra el Lloret, que ens fan falta, i una vegada acabi el partit ja hi pensarem. Segur que estarem 100% motivats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut