Centrats en la Copa

Centrats en la Copa

Qui guanyi el partit passarà a les semifinals que se sortejarà el proper divendres

El Barça Lassa jugarà dimarts a les 21 h (Esport3, Barça TV i ‘streaming’ a través de www.fcbarcelona.cat ) els quarts de final de la Copa del Rei davant del Peníscola RehabMedic. El partit es jugarà al Palau Blaugrana i és a partit únic. Qui guanyi passarà a les semifinals i qui perdi ja no tornarà a jugar aquesta competició fins a la temporada següent.

Els blaugranes han guanyat quatre de les cinc Copes del Rei que s’han disputat fins ara i només van deixar de vèncer en la darrera edició, quan van caure davant del Movistar Inter. El Barça Lassa i ElPozo Múrcia són els dos únics equips que sempre han arribat fins a les semifinals de la competició des que va començar a jugar-se aquest trofeu.

Mateix rival, però competició diferent

Els de Carmona i els castellonencs ja s’han vist les cares aquesta temporada dues vegades, una en pretemporada i a la jornada 5 de la LNFS. En totes dues ocasions, els blaugranes van sortir vencedors del matx, però l’entrenador català ja va avisar a la prèvia que no tindria res a veure un partit amb l’altre pel tipus de competició i pel fet que en aquesta ocasió Yeray pugui jugar amb els seus companys del Peníscola.

Dues rondes prèvies

Els barcelonistes ja han jugat dues rondes abans d’arribar als quarts de final de la Copa del Rei. Als setzens de final, el Barça Lassa va viatjar fins a Gran Canària per disputar la primera ronda davant del conjunt de la 2B Agüimes, al qual van derrotar de manera clara per 0-15. Als vuitens, el rival va ser el Magna Gurpea de Pamplona, que va caure derrotat al Palau per un 4-1, però els blaugranes van haver de treballar molt per guanyar i passar l’eliminatòria.

La baixa de Sergio Lozano

L’entrenador culer no podrà comptar amb la presència de Sergio Lozano, que es va lesionar en el partit de Lliga disputat el cap de setmana passat davant del Movistar Inter. El madrileny es passarà les següents setmanes allunyat de les pistes per recuperar-se de la seva lesió al lligament lateral intern del genoll dret. Esteban Cejudo, un jove valor del Barça B entrenat per Andreu Plaza, serà el jugador que el substitueixi a la convocatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut