Derrota del primer equip femení en el duel de líders invictes

Les blaugranes van trencar una ratxa de cinc victòries consecutives després de caure davant el GEiEG de Girona (48-59) tot i signar una gran primera part

El Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu va acollir 450 espectadors que van vibrar amb el partit entre els dos líders imbatuts de Copa Catalunya femenina. Hi van assistir la regidora d'esports Lourdes Borrell i membres de la Fundació del Bàsquet Català.

El primer equip del FC Barcelona de bàsquet femení, conscient de la importància del duel, va començar marcant el ritme. Mitjançant el control del rebot defensiu, ràpides transicions i atacs fluids aconseguia els primers avantatges en el marcador i, el més important, el control del partit. Al llarg del primer quart es van arribar a aconseguir avantatges superiors als 10 punts.

Remuntada visitant al segon temps

El segon quart va seguir la mateixa línia que el primer, tot i algunes errades que haurien permès aconseguir un avantatge més ampli que els 18 punts amb què s’arribava al descans. No obstant, si la primera part havia estat de clar domini del Barça CBS, la segona va tenir una dinàmica diferent. El GEIEG va apujar l’agressivitat en totes les línies, amb defenses zonals a tota la pista i defenses alternatives, i aconseguia que el primer equip no aconseguís atacar còmode i trobar accions per anotar.

L’equip visitant va capgirar el resultat en vuit minuts i s’arribava al darrer període amb el duel totalment obert. La dinàmica del matx va continuar igual, i es va aconseguir un màxim avantatge de vuit punts. Al darrer segon de l'enfrontament un triple des del camp defensiu del GEIEG va ampliar la diferència fins als 11 punts finals.

El pròxim partit serà dissabte vinent, 31 d’octubre, a les 19.30 hores a Sant Fruitós de Bages.

Consulta els resultats i la classificació.