Port Sagunt i Naturhouse, rivals a la Copa

L’eliminatòria es jugarà a partit únic el 16 de desembre amb el filial a casa i amb el Barça Lassa a Port Sagunt

Divendres al migdia ha tingut lloc el sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei d’handbol a la seu d’Asobal. L’aparellament de vuitens farà jugar el primer equip a la pista de Fertiberia Port Sagunt, i el filial rebrà a Barcelona un equip de Champions com el NaturHouse La Rioja. La data fixada per a la celebració dels vuitens, a partit únic, serà el 16 de desembre.

La història es repeteix

La temporada passada el Barça d’handbol també va jugar els vuitens de final a la pista del BM Port Sagunt. A la localitat valenciana els blaugranes ja es van imposar per 31 a 45, i van accedir a quarts de final de la Copa 2014/15.

La casualitat és que aquest dissabte a les 20.30 h el Palau Blaugrana acollirà el partit de la novena jornada de la Lliga Bauhaus Asobal davant els valencians.

Un precedent favorable

El segon equip rebrà un os dur de rosegar. El subcampió de l’Asobal i equip de la VELUX Champions League, el Naturhouse La Rioja, serà el rival dels joves entrenats per Llorenç Rueda.

La història ens diu que tot és possible. El curs 2013/14 el segon equip ja es va enfrontar al Naturhouse La Rioja, i en un partit dramàtic van superar els de La Rioja a la tanda de penals per 39 a 38.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut