Duel a la Segona Divisió de la LNFS

Duel a la Segona Divisió de la LNFS

Blaugranes i murcians es veuran les cares a la Segona Divisió de la LNFS

Una temporada més els homes d’Andreu Plaza estan quallant una bona temporada tot i la joventut dels jugadors que dirigeix el tècnic, la qual no fa que el nivell de l’equip se’n ressenti. Dissabte 31 a partir de les 16 h els filials del Barça Lassa i d’ElPozo Múrcia es veuran les cares a la Ciutat Esportiva.

Els blaugranes tornen a estar a les posicions capdavanteres de la Segona Divisió de la LNFS, i una victòria davant d’ElPozo Múrcia B els situaria per damunt d’ells a la classificació. Actualment els murcians encapçalen la classificació amb 15 punts dels 18 disputats després de perdre només un partit, mentre que els blaugranes són tercers amb quatre victòries, un empat i només una derrota. En segona posició hi ha el Plásticos Romero Cartagena, equip que els joves blaugrana van derrotar la setmana passada a domicili per un clar 3-6.

Millors atacs de la competició

Es dóna la casualitat que tant el Barça com els murcians són els millors atacs del campionat després de sis jornades disputades. El Barça ha fet 33 dianes, mentre que ElPozo Múrcia n’ha marcat 36. L’equip que els segueix en aquesta categoria és l’Hèrcules San Vicente, que n’ha fet 28. Tot i la joventut dels jugadors de tots dos equips, la filosofia d’atac està present en els dos conjunts i els de Plaza no dubten de buscar la porteria en cada ocasió que tenen; els 33 gols marcats en són una prova evident.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut