FC Barcelona - Guipúscoa Basket: Sense temps per al relaxament

FC Barcelona - Guipúscoa Basket: Sense temps per al relaxament

Els bascos són tercers per la cua amb cap triomf en els tres partits disputats, cosa que els fa encara més perillosos

Partit trampa, llop amb pell de xai, no hi ha enemic petit. Tots els tòpics esportius són vàlids per definir el matx d’aquest diumenge (13.00 hores / Movistar +, Dial 55) davant el Guipúscoa Basket de Jaume Ponsarnau.

I és que el rival no passa pel seu millor moment, però reaccionarà tard o d’hora. Aquí és on la feina psicològica de Xavi Pascual i el seu cos tècnic cobra més importància, ja que els seus homes no poden caure en el relaxament davant d’un rival teòricament inferior.

L’experiència recent de rivals com el Zielona Gora, però, els ha de servir de referència, i els jugadors del FC Barcelona Lassa han de saber encarar el matx amb les màximes garanties per gaudir-lo ells mateixos i fer gaudir un públic que aquesta temporada ha millorat notablement la seva assistència al Palau Blaugrana. En aquest sentit, Abrines es mostra gratament sorprès: “Aquesta temporada tots els partits que hem jugat al Palau gairebé et diria que hi ha dues mil persones més que la temporada anterior. Això ho notem, ens motiva i ens ajuda en els moments complicats.”

Doellman, cada cop millor

Per la seva banda, un dels protagonistes del matx de dijous passat contra el Panathinaikos, Justin Doellman, explica que cada cop se sent millor de la lesió al genoll que el va tenir allunyat de les pistes al llarg de tres partits: “Em sento bé. No estic encara al 100%, però intento tractar d’ajudar el màxim possible l’equip per aconseguir triomfs.”

En aquest sentit, l’aler pivot nord-americà explica que l’equip està en un bon moment, però no pot abaixar la guàrdia: “No podem perdre el ritme que portem ara. Hem de seguir jugant bé i posant en pràctica els nostres sistemes de joc. No hi ha espai per al relaxament, ja que a la Lliga Endesa tots els equips et poden complicar la vida.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut