FC Barcelona Lassa - Moritz Vendrell: Sense marge d'error a la Supercopa d'Espanya

FC Barcelona Lassa - Moritz Vendrell: Sense marge d'error a la Supercopa d'Espanya

Blaugranes i vendrellencs es veuran les cares en la primera semifinal d’una Supercopa d’Espanya que es preveu elèctrica (17 h, El9Nou TV) Serà el segon cop que tots dos equips es veuran les cares aquest curs després de la final de la Lliga Catalana

Ha arribat el dia del debut a la Supercopa d’Espanya 2015. Es disputa al pavelló Olímpic del Club Patí Vic i el Barça Lassa es veurà les cares a les 17 hores amb el Moritz Vendrell, el que va ser botxí dels blaugranes a la final de la Lliga Catalana. No hi ha marge d’error i serà clau sortir amb la màxima intensitat davant d’un rival que va demostrar que pot igualar i canviar un partit en pocs minuts.

El rival

Compta amb jugadors de primer nivell com Eloi Mitjans, Sergi Miras, Jordi ‘Xixi’ Creus, Jordi Ferrer, Francesc Gil i Xavier Aldrich, entre d’altres. Per tant, és un equip realment perillós en atac i també a pilota aturada, amb especialistes com Mitjans o Miras. A la porteria compta amb dos porters que també es reparteixen el protagonisme, Xus Fernández i Guillem Fox, que sempre han respost quan s’han enfrontat al Barça Lassa. Actualment, a l’OK Lliga, el Moritz Vendrell de Guillem Pérez és 10è classificat amb 8 punts.

El Barça

Arriba amb confiança a aquesta competició, que ha guanyat un total de vuit vegades, després del triomf contra el Lloret per 6-2 a l’OK Lliga. Els de Ricard Muñoz, que tindran el dubte fins a última hora de Matías Pascual, que segueix el seu procés de recuperació, són conscients de la dificultat del partit de semifinals i volen cojntinuar creixent per arribar a la final de la competició i intentar sumar diumenge la novena Supercopa. Abans, però, cal fer la feina contra el Moritz Vendrell a l’Olímpic de Vic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut