Doellman i Abrines, preparats per a la visita del GBC

Doellman i Abrines, preparats per a la visita del GBC

Álex Abrines i Justin Doellman han destacat la millora defensiva demostrada per l’equip en la prèvia del partit de Lliga contra el Guipúscoa

Álex Abrines i Justin Doellman han atès aquest matí els mitjans de comunicació abans de rebre aquest diumenge el Retabel.es GBC a les 13 hores en el partit corresponent a la jornada 4 de la Lliga Endesa.

Els dos jugadors han coincidit en la progressió defensiva demostrada per l’equip en el partit davant el Panathinaikos. Alhora, consideren que aquest ha de ser el punt de partida perquè l’equip de Xavi Pascual segueixi millorant. “Hem fet un pas endavant en defensa, davant el Panathinaikos vam jugar amb una gran defensa i vam controlar gran part del partit”, ha explicat Doellman.

Quant al partit de demà, Abrines ha destacat el perill del rival: “És un equip que malgrat no ser dels més forts de la temporada no té res a perdre. Ve a jugar al Palau sense pressió i això farà que estiguin probablement més encertats”. Alhora, ha destacat la importància del públic blaugrana: “Davant el teu públic sempre és una motivació jugar. Per a nosaltres és important que ens vinguin a ajudar animant, ens motiva i ens ajuda en els moments difícils”.

Doellman, que ja va jugar en el duel d’Eurolliga contra el Panathinaikos, podria reaparèixer en Lliga després de la seva lesió, i ha afirmat que està “al cent per cent per ajudar l’equip a guanyar, que és el més important”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut