Gerard abans de visitar el Reus: “Volem continuar la bona ratxa de resultats”

Gerard abans de visitar el Reus: “Volem continuar la bona ratxa de resultats”

El tècnic del filial ha parlat del rival d’aquest diumenge, el Reus Deportiu, abans de l’últim entrenament amb tots els jugadors disponibles a la Ciutat Esportiva El mateix diumenge se sabran els 16 jugadors que viatjaran cap a la capital del Baix Camp

El filial ja suma sis partits consecutius sense conèixer la derrota, fet que li ha permès escalar posicions a la taula. Aquest diumenge, però, s’enfronta al segon classificat, el Reus Deportiu (17 hores / Esport 3), que està enratxat després de guanyar 0 a 3 i 3 a 0 els seus últims dos compromisos.

Seguir amb la mateixa tònica

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès a Barça TV i www.fcbarcelona.cat com a prèvia del partit d’aquest diumenge on ha dit que: “Arribem amb una bona ratxa de resultats i volem continuar-la”. “El Reus Deportiu és un bon rival, sens dubte un dels favorits per estar a dalt, són molt competitius”, afegia el de Granollers. Finalment, Gerard López deia: “Hem d’intentar mantenir la porteria a zero i a les segones parts aprofitar que el partit es trenca més. La solidesa defensiva és un punt fort nostre”. Gerard també ha tingut bones paraules per a l’entrenador rival: “Conec el seu míster, i el Natxo González és un bon entrenador amb molta experiència en aquesta categoria, per això encara són més favorits per estar a dalt a la classificació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut