Aitor Egurrola iguala Beto Borregán amb 58 títols a la secció d’hoquei

Aitor Egurrola iguala Beto Borregán amb 58 títols a la secció d’hoquei

El porter blaugrana és el jugador, juntament amb Borregán, amb més títols de la història del Barça d’hoquei sobre patins En el seu palmarès es troben, entre d’altres, 15 Lligues, 10 Copes d’Europa i 9 Supercopes d’Espanya

[[DES_1]] Aitor Egurrola va sumar aquest diumenge, a Vic, el seu títol número 58 amb la samarreta del Barça. Aquesta fita només l’havia aconseguida fins ara Beto Borregán, al qual ha igualat i al qual espera superar a final de temporada, ja que encara hi ha quatre títols en joc com són la Copa Intercontinental –rival per determinar-, la Copa del Rei, la Lliga Europea i l’OK Lliga. La Supercopa d’Espanya va ser el desè títol que el Pop va aixecar des que es va convertir capità del FC Barcelona a l’estiu del 2012.

Egurrola, a més, va tornar a ser decisiu en una final. Sergi Fernández va ser el porter que va defensar la porteria blaugrana aquest diumenge contra el Liceo, però el porter blaugrana va rebre una targeta blava abans d’un llançament de penal en els últims minuts de partit i Aitor Egurrola va haver de posar-se les guardes i sortir a pista. Tot i entrar en fred, Egurrola va aturar el penal a Dava Torres i va ser cabdal, juntament amb la defensa, en els dos minuts d’inferioritat perquè el Liceo no marqués cap gol. Posteriorment, Pablo Álvarez va decidir el partit amb un gol a passada de Pascual.

És un nombre tan gran de títols que em dóna vertigen, no m’agrada pensar-hi

Egurrola, que va debutar a la porteria blaugrana el 31 d’octubre del 1998 –precisament a la pista del Liceo- ja fa 17 anys que defensa la porteria del Barça, fet que l’ha portat a sumar fins ara 58 títols. Amb contracte fins al 2017, Egurrola espera que l’equip segueixi en aquesta gran línia i, de retruc, augmentar el nombre de títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut