Empat entre filials

Els d’Andreu Plaza empaten a set contra el líder de la Segona Divisió

El partit no va decebre ningú i va tenir molta emoció durant els 40 minuts. Els deixebles d’Andreu Plaza van sumar un punt molt important davant del líder de la Segona Divisió que servirà d’aperitiu del duel dels primers equips d’aquest cap de setmana.

Els visitants es van avançar al marcador molt aviat i al minut 8 els blaugranes ja dominaven per 0-2. Tot i aquest mal inici, els barcelonistes es van refer i abans d’arribar a la mitja part havien empatat el partit a dos. El protagonista dels murcians a la primera part va ser Ivan, que va signar un hat-trick abans de marxar als vestidors. Juan Emilio va marcar i tots dos equips van acabar la primera part amb un empat a tres.

Remuntada a l’últim segon

A la represa els locals van avançar-se al marcador i van anar dominant el resultat per 5-3 gràcies als gols de Raúl Gómez i Xavi Cols. Però poc va durar l’alegria per als barcelonistes, ja que van veure com en menys de deu minuts els murcians feien quatre gols, tres obra d’Elías, que permetien als visitants avançar-se per dos gols a falta de tres minuts per acabar el matx. El Barça Lassa van sortir amb el porter jugador i Amores, primer, i Oussama, després, van empatar un partit a set gols que es va veure perdut poc abans de finalitzar. Gran reacció culer que permet sumar un punt més i mantenir-se a la quarta posició amb 14 punts.