La Copa del Rei d’hoquei patins se celebrarà a Reus

La Copa del Rei d’hoquei patins se celebrarà a Reus

Se celebrarà del 25 al 28 de febrer al pavelló Olímpic de Reus i el Reus Deportiu hi actuarà com a amfitrió Les altres set places se les disputaran els set primers classificats al final de la primera volta

Aquest dimecres s’ha fet oficial que la Copa del Rei d’hoquei patins 2016, que es jugarà del 25 al 28 de febrer, se celebrarà al pavelló Olímpic de Reus. La Federació Espanyola de Patinatge i l’Ajuntament de Reus han arribat a un acord per a la celebració d’aquesta competició a la capital del Baix Camp i el Reus Deportiu hi actuarà com a amfitrió.

L’escenari de la competició serà el pavelló Olímpic de Reus, que ja va albergar aquesta competició l’any 2005 en una edició que va guanyar el FC Barcelona superant el CP Vic a la final (2-0). Cal recordar, però, que el Barça no aconsegueix aquest trofeu des del 2012 a Vilanova i la Geltrú.

El Reus Deportiu, com a amfitrió, ja està classificat i les set places restants les ocuparan els set primers classificats al final de la primera volta. En el cas que el Reus Deportiu acabi entre els set primers l’última plaça serà per al vuitè equip de la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut