Jasikevicius analitza el seu tercer enfrontament amb el Barça com a tècnic del Zalgiris

Jasikevicius analitza el seu tercer enfrontament amb el Barça com a tècnic del Zalgiris

Mite del Palau, exjugador i excampió de l'Eurolliga amb la samarreta blaugrana, Sarunas Jasikevicius, analitza el seu tercer enfrontament amb el Barça com a membre de l’staff tècnic del Zalgiris Kaunas a la ciutat lituana.

L'exdirector de joc blaugrana viu la seva segona temporada com a segon entrenador de Gintaras Kaprikas. Segueix el seu procés d'aprenentatge per algun dia ser primer entrenador d'algun conjunt del vell continent. Mentrestant, ens parla del partit d'aquest divendres davant el FC Barcelona Lassa i de com veu el conjunt de Xavi Pascual aquesta temporada.

A Kaunas, diferent que a Barcelona

"Jugant a Kaunas és una mica diferent, ja que només veuré alguns amics abans del partit, gent de l'staff tècnic, però no té res a veure a quan vaig a Barcelona. Llavors sempre és molt més especial. El Palau, els records, la ciutat que m'agrada molt ... Amics que no veig al llarg de l'any. Aquí, en canvi, és com qualsevol altre partit."

La victòria a Izmir els dóna un plus

"Guanyar a Izmir ens ha donat un punt de confiança, ja que hi ha molts equips que perdran allà. Vam estar molt sòlids en aquest partit i per a nosaltres, pensant de cara al TOP16 és una victòria importantíssima que ens dóna moltes opcions de cara al futur."

Com veu el Barça actual

"L'equip no ha canviat tant, ja que té el mateix entrenador. Potser és un bloc una mica més agressiu, intenta sortir més 2x1 en defensa i en atac continuen sent perillosos des del triple. Crec que és un equip que depèn encara molt dels seus triples. Si els podem parar en aquest sentit penso que podrem tenir més opcions."

"Estic convençut que el Barça, com sempre fa en Xavi, prepararà molt bé el partit, encara que considero que tenim alguna opció per fer-los mal. Cal saber aprofitar l'avantatge de pista, ja que tindrem molta gent recolzant-nos i això, unit a una bona defensa, córrer més i lluitar com bojos ens donarà opcions."

Juan Carlos Navarro

"En Juanqui sempre és en Juanqui. Sóc de l'opinió que ell ha de començar a estar bé al gener o febrer. Ha estat amb problemes físics i els ha tractat de superar a l’estiu, però quan arribin els moments importants ell hi serà."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut