Tercera visita a Iserlohn del Barça Lassa d’hoquei patins

Tercera visita a Iserlohn del Barça Lassa d’hoquei patins

Els blaugranes han guanyat amb comoditat en les dues visites (1-6 i 2-7) En total hi ha quatre enfrontaments entre catalans i alemanys dels cursos 2006/07 i 2008/09

El Barça Lassa d’hoquei patins visitarà aquest dissabte l’ERG Iserlohn, el campió de la Lliga alemanya (20 h). El conjunt de la regió de la Renània del Nord-Westfàlia colidera la Lliga del seu país juntament amb el Herringen amb 13 punts de 15 possibles. Al llarg de la història de les competicions europees el Barça s’ha enfrontat a l’Iserlohn un total de quatre vegades, en dues ocasions a la pista alemanya. Recuperem els precedents d’aquests partits disputats contra l’equip que entrena Jens Behrendt.

Temporada 2006/07

El Barça d’hoquei va visitar per primer cop l’Iserlohn el 4 de novembre del 2006 per disputar una fase prèvia contra el conjunt alemany abans de passar a la fase de grups. El partit no va tenir complicació per als blaugranes, que van vèncer per un còmode 1-6. L’eliminatòria prèvia es va resoldre al Palau amb una nova golejada per 7-1 que va certificar el pas a la Lligueta. Cal recordar que aquell curs els homes que aleshores entrenava Quim Paüls van aconseguir la Lliga Europea, la que era la 17a de la secció.

Temporada 2008/09

El tercer enfrontament contra l’Iserlohn, el segon a terres alemanyes, va arribar el 17 d’octubre del 2008. Els blaugranes van guanyar per 2-7 en el que va ser el primer partit de la Lliga Europea 2008/09. L’experiència a la pista alemanya va tornar a ser bona i en el partit al Palau Blaugrana el Barça va vèncer per 4-0 amb tres gols de Carlitos López i un de Mia Ordeig. En aquella temporada, però, la sort no va córrer del costat blaugrana ja que els de Paüls van caure als quarts de final de la competició contra el Reus Deportiu, que va acabar sent el campió.

Aquest dissabte a les 20 hores el Barça Lassa visitarà per tercer cop a la seva història un Iserlohn que en la primera jornada va caure golejat per 21-1 contra el Porto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut