Entrenadors brasilers aprenen amb el Barça Lassa

Entrenadors brasilers aprenen amb el Barça Lassa

Onze tècnics de futbol sala del Brasil passen una setmana a Barcelona per veure els mètodes de treball dels blaugranes

Des de dilluns fins divendres onze entrenadors brasilers estaran observant els mètodes de treball del Barça Lassa de futbol sala per mirar d’aprendre el màxim possible d’un dels millors equips del món i per poder traslladar aquesta experiència culer al seus equips respectius.

Els onze tècnics entrenen equips de formació al seu país, i el fet de poder veure la manera de treballar dels homes de Marc Carmona és una experiència única que miraran de traslladar als seus jugadors un cop tornin al Brasil. A més, un fet especial és que la majoria d’ells treballen, través de l’esport, en aquest cas el futbol sala, amb nois amb dificultats en situació d'exclusió social. Al país sud-americà el futbol sala és molt popular, i serveix per incloure els nois dins d’una estructura estable i allunyar-los d’altres perills.

Tots els estaments

Els entrenadors que han vingut de totes les parts del Brasil s’han interessat pels mètodes de treball del primer equip, però també pels equips de formació blaugrana, i han vist la manera de treballar de tots els equips de formació culer, des del Barça B fins a l’Aleví. A més, també han aprofitat per conèixer aspectes logístics, de preparació física i de comunicació, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut