Partit de màxim nivell

Partit de màxim nivell

El Barça vol sumar tres punts importantíssims abans d’afrontar les semis de la Copa del Rei dimarts al Palau Blaugrana davant del Palma Futsal

El FC Barcelona Lassa jugarà dissabte a les 13 (Teledeporte i Esport3) davant d’ElPozo Múrcia la novena jornada de la LNFS amb la intenció d’emportar-se tres punts molt importants i mirar d’allunyar els murcians a la classificació. Els partits entre els dos equips són sinònim d’emoció i de bon joc. Tots dos acumulen excel·lents jugadors que fan que sempre siguin un espectacle per a l’aficionat al futbol sala.

Recuperar sensacions

Els blaugranes volen recuperar sensacions en una pista on els darrers anys no han tingut tanta sort com havien tingut altres temporades. Al record dels aficionats culers de la secció de futbol sala encara hi ha la Lliga aconseguida a terres murcianes en el cinquè partit de la final de la LNFS. I és que els homes de Marc Carmona no tenen un bon balanç a la pista d’ElPozo Múrcia. En els darrers vuit partits disputats entre Lliga regular i play-off el Barça Lassa acumula cinc derrotes, un empat i dues victòries. Un balanç que els blaugranes volen capgirar.

Bloc compacte

Si Marc Carmona no podrà comptar amb Sergio Lozano, lesionat ara fa dues setmanes, l’entrenador de l’equip murcià, Duda, tampoc podrà disposar de Juanpi ni del català José Ruiz. Tot i que ElPozo Múrcia és un bloc compacte, tal com van destacar Marc Carmona i Paco Sedano a la prèvia, tenen jugadors desequilibrants, un dels quals és Miguelín. El mallorquí és el màxim golejador del seu equip aquesta temporada amb sis gols i també el referent ofensiu. Álex i el croat Marinovic el segueixen amb quatre dianes cadascun.

Aquesta mateixa setmana els murcians van disputar les semifinals de la Copa del Rei davant de l’Aspil Vidal Ribera i van derrotar-lo a domicili per un contundent 1-8. Així, van allunyar els fantasmes després d’haver perdut a casa davant del Magna Gurpea en Lliga. Tot i això, ningú del Barça Lassa creu que serà un partit fàcil.

Les millors dues defenses de la LNFS

El segell de tots dos equips és l’eficiència defensiva, i els números ho demostren. Tot i les dues derrotes i els dos empats que acumulen en les primeres vuit jornades de competició, els murcians són la millor defensa del campionat. Només han encaixat 19 gols, mentre que el Barça Lassa és la segona millor amb 20 gols encaixats. D’altra banda, els de Carmona són el segon millor atac de la LNFS amb 44 gols, només un menys que el Movistar Inter, el qual n’ha marcat 45. Tot i això, els blaugranes tenen el millor goal average, amb +24.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut