Local

FC Barcelona Lassa B – Unión Fianciera Baloncesto Oviedo: Condicionats per un mal inici de partit (73-90)

Una mala sortida dels jugadors d’Alfred Julbe condiciona els blaugranes la resta del partit

Derrota del FC Barcelona Lassa B a casa davant la Unión Financiera Baloncesto Oviedo en un partit condicionat pel parcial de 4 a 21 als primers 8 minuts. Els blaugranes, tot i intentar corregir la diferència en el marcador, no van poder retallar aquesta distància davant un rival sòlid que no va cedir en el seu joc.

Amb l’encert de Marc García i Sulejmanovic, els jugadors d’Alfred Julbe buscaven la remuntada, però la gran efectivitat i la serietat dels visitants van fer impossible remuntar una distància de 20 punts malgrat guanyar el tercer i el quart període.

La falta d’encert en el 6,75 dels blaugranes i el control de la velocitat del partit per part dels visitants, concretament de Ferran Basses, van ser decisius. El paper de Jaka Lakovic, amb 10 punts i 2 assistències, i de Lubos Barton, amb 8 punts i 8 rebots, com a jugadors amb experiència, va aportar un plus a l’equip, però no va ser suficient. Amb aquesta derrota els blaugranes trenquen la ratxa de tres victòries consecutives.