Derrota davant el líder (3-1)

Derrota davant el líder (3-1)

Emocionant partit entre el CVB Barça i el primer en la classificació, el Naturhouse Ciutat de Logronyo amb resultat final de 3 a 1

La ratxa de resultats negatius amb un balanç no gaire bo ha estat últimament darrere del conjunt blaugrana que ha estat apostant per un sistema de joc que fins la data no estava donant fruit però tot arriba a qui sap esperar.

El partit va donar inici amb un primer set una mica fluix per ambdues parts que finalitzà a les mans de l'equip del Naturhouse. La segona part va ser la realment sorprenent ja que les noies barcelonines van posar en pràctica un joc ofensiu davant el qual les visitants no van saber reaccionar. La emoció es va manisfestar a la graderia per la victoria d'aquest primer set a un equip que sempre ens guanyava 3 a 0. En el tercer set, les Logroñesas van treure avantatge al començament i no les vam poder superar posteriorment tot i que no els va ser fàcil mantenir la distància. L'últim set va ser el més dur per a tots dos equips ja que cap dels dos donava volia renuncia a la victoria però finalment va acabar sent per a l'equip Logroñés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut