5.000 quilòmetres i dues grans victòries

5.000 quilòmetres i dues grans victòries

Primer a Kaunas i després a Andorra, els homes de Xavi Pascual han pogut sumar dos triomfs molt importants lluny del Palau Blaugrana en només quatre dies de diferència

El FC Barcelona Lassa de bàsquet ha sortit reforçat després de superar una setmana complicada, amb dos partits en quatre dies i amb molts quilòmetres a les esquenes. La primera parada va ser Kaunas, a 4.600 quilòmetres de Barcelona, on l’equip s’havia d’enfrontar a un rival molt complicat com el Zalgiris en partit de l’Eurolliga. Tot i la distància –el vol d’anada va durar 4 hores– l’equip va guanyar davant els lituans (78-85). Amb la victòria a la butxaca, el Barça es preparava per tres hores més d’avió fins a Barcelona.

Sense temps per desfer la maleta, la segona parada de l’equip va ser Andorra, a uns 400 quilòmetres de Barcelona, per enfrontar-se el Morabanc Andorra en partit de la Lliga Endesa. Les hores de vol a Kaunas més les tres hores d’autocar fins a Andorra no van frenar els blaugrana, que van sumar una nova victòria a la Lliga ACB (66-89), un triomf que els permet seguir invictes. Amb la feina feta, l’equip encarava l’última etapa d’aquest viatge: les tres hores de tornada fins a Barcelona.

Així doncs, en total, en quatre dies, l’equip ha fet aproximadament uns 5.000 quilòmetres, que els ha portat a jugar dos partits fora del Palau Blaugrana. Malgrat els viatges i el cansament que això suposa, l’equip va ser capaç de treure bé tots dos enfrontaments per sortir reforçat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut