Els blaugranes cauen per segona setmana consecutiva

Els blaugranes ho intenten però els d'Alcobendas es mostren superiors

Els de Ricardo Martinena van perdre a Alcobendas després de la bona imatge mostrada davant la Santboiana la setmana passada i van caure clarament per 29-7 en un matx en què els locals van dominar clarament des del principi.

Els locals es van avançar ben aviat al partit gràcies a Àlvar Garcia, que acabaria el matx amb tres anotacions. Tot i la bona imatge dels blaugranes, no podien fer el seu joc i els d’Alcobendas seguien anotant amb una certa facilitat i van marxar als vestidors amb un resultat de 22-0 per darrere al marcador, i això complicava la remuntada a la segona part.

Tímida resposta

A la tornada dels vestidors, els blaugranes van sortir amb una altra mentalitat i després de dos bons atacs van aconseguir una anotació i la posterior transformació, que els va donar els primers set punts del partit. Això va fer renéixer les esperances dels culers, però en un robatori d’una pilota els locals van aconseguir un altre assaig que va resultar definitiu (29-7).

Els blaugranes queden desens a la classificació amb 11 punts amb dues victòries i cinc derrotes. El proper partit serà davant els setens classificats, l’Ampo Ordizia RE, el diumenge 15 de novembre al camp de la Teixonera.