CP Calafell Tot l’Any - FC Barcelona Lassa: Imprescindible la victòria al Joan Ortoll

CP Calafell Tot l’Any - FC Barcelona Lassa: Imprescindible la victòria al Joan Ortoll

Els blaugranes han guanyat en vuit de les nou ocasions que han visitat el Baix Penedès però no se’n refien per la necessitat local Els de Ricard Muñoz saben que no poden fallar en una competició en què no es poden escapar punts

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins visita aquesta nit (21h) el Joan Ortoll de Calafell. Al llarg de la seva història tots dos equips s’han enfrontat 18 vegades i els blaugranes han vençut en 17 ocasions. Tot i que els precedents són realment positius no val a badar i menys contra un equip amb molts exblaugranes i que suma quatre punts en aquest inici de Lliga i que necessita el triomf per no despenjar-se. El Barça, però, també sap que no pot deixar escapar cap punt per seguir a la part alta i mantenint la pressió cap al líder.

El rival

Està entrenat per Sergi Macià, exmembre del cos tècnic del Barça, i també compta amb jugadors amb passat blaugrana com Jordi Gabarra, Gerard Vergés o Kilian Aguilar. Actualment ocupa el 14è lloc de la taula amb quatre punts després de sis jornades i el seus màxims golejadors són Ricardo Valverde -incorporació d’aquest nou curs- i Oriol Palau amb quatre gols cadascun i amb una gran efectivitat en la pilota aturada.

El Barça

Comptarà a Calafell amb tota la plantilla al complet. Matías Pascual, plenament recuperat de la seva lesió, torna a una llista de convocats amb els deu jugadors sènior. Els de Ricard Muñoz són conscients del perill del Calafell i aquest dimarts no es poden permetre deixar escapar cap punt per seguir al capdavant de la competició i seguir a la caça d’un Club Patí Vic que encara no coneix la derrota aquest curs a l’OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut