FC Twente Vrouwen – Femení: Que quedi en el record

FC Twente Vrouwen – Femení: Que quedi en el record

19 hores, Barça TV: El Barça disputa l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions en un camp que registrarà el rècord d’assistència en un partit de futbol femení a Holanda

El compte enrere s’esgota. Aquest dimecres a les 19 hores, en directe per Barça TV i en streaming a fcbarcelona.cat, el Femení viurà una de les grans cites de l’any: l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al camp del Twente. Serà una tarda històrica: el De Grolsch Veste registrarà el rècord d’assistència en un partit femení a Holanda, amb més de 15.000 espectadors.

Indubtablement, la gestió del factor ambiental serà una de les claus en els dos equips. També en el bàndol blaugrana s’aprecia molt el valor doble dels gols en terreny contrari de cara a la tornada al Miniestadi. El 0-10 aconseguit el cap de setmana passat a Albacete és el millor aval. Concentrat a prop d’Enschede des del dilluns, el Barça es va desplaçar amb 18 jugadores, entre les quals s’hi inclou la novetat d’Irene del Río.

El Twente, per la seva banda, es presenta a la cita després d’haver protagonitzat una de les sorpreses de la competició en eliminar el Bayern de Munic en els setzens. Aquest equip és la base de la selecció holandesa i destaca per la potència física i la velocitat. El contraatac s’entreveu com una de les seves armes més letals. Concentració tàctica i encert necessitarà el Barça per poder decidir l’eliminatòria al Mini la setmana que ve.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut