FC Barcelona Lassa - Obradoiro: L’enèsim canvi de xip

FC Barcelona Lassa - Obradoiro: L’enèsim canvi de xip

El Barça Lassa rep el sempre complicat i lluitador Obradoiro

El FC Barcelona Lassa torna a estar obligat a un nou canvi de xip per centrar-se de nou en la Lliga domèstica. Ho fa preparant un matx complicat contra un rival complicat com és l’Obradoiro o Rio Natura Monbús.

Els gallecs que entrena per cinquena temporada Moncho Fernández són setens classificats (3-2). Malgrat que estan en la zona noble de la classificació, el seu rendiment lluny del Fontes de Sar baixa notablement. En canvi, al seu pavelló, el seu joc i resultats són més que notables. Les dues derrotes són dels dos desplaçaments que ha fet fins ara, a dues pistes complicades, però, Baskonia i València.

Adam Waczinsky és la seva principal referència ofensiva. Del seu inspirat canell més enllà dels 6,75 depèn en bona mesura l’èxit del seu equip. Després de cinc jornades disputades de la Lliga Endesa, aquest escorta polonès porta un impressionant 71% d’encert en triples (15/21). Però l’equilibri entre perímetre i homes interiors és també força interessant amb noms com el lituà Bendzius (quasi 10 punts de mitjana) o l’aler pivot nord-americà d’origen italià Angelo Caloiaro (12.4 punts i 16.8 de valoració).

Temps per a les rotacions

Arribat el cap de setmana i superat amb nota l’anterior compromís de l’equip, en aquest cas de l’Eurolliga davant el Lokomotiv (72-68), Xavi Pascual tornarà a optar per la política de les rotacions, ja que els jugadors són coneixedors de l’exigència del calendari i saben que caldrà donar el cent per cent per superar un os dur com és el conjunt gallec de Rio Natura Monbús.

Veurem si acaba tornant a l’equip Marcus Eriksson o se’l reserva encara per precaució. L’aler suec ha entrenat els darrers dies amb normalitat amb el grup, després de superar una sinovitis al genoll esquerre la darrera setmana. El partit començarà a les 13.00 hores i serà ofert en directe per Movistar Plus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut