Perperoglou i Diagne alerten de la qualitat del Rio Natura Monbus

Perperoglou i Diagne alerten de la qualitat del Rio Natura Monbus

Els jugadors del Barça Lassa han mostrat el seu condol a les víctimes dels atemptats de París just abans de començar l’entrenament d’aquest dissabte

El Barça Lassa té el temps just per preparar un altre compromís molt exigent, el d’aquest diumenge al Palau Blaugrana contra el Rio Natura Monbus Obradoiro (13 hores). No obstant, abans de començar la darrera sessió de treball prèvia a aquest duel, els de Xavi Pascual han mostrat el seu condol a les víctimes dels atemptats de París. “Ha estat una nit trista, resarem per les víctimes i per les seves respectives famílies. Estem amb ells. Esperem que no tornin a succeir fets com aquests una altra vegada”, ha assegurat Stratos Perperoglou davant els mitjans de comunicació.

Pel que fa a la vessant estrictament esportiva, aquestes han estat les declaracions del mateix Perperoglou i de Diagne:

Stratos Perperoglou

“El Rio Natura Monbus és un gran equip a nivell ofensiu. Haurem d’estar molt bé en defensa i intentar fer transicions ràpides. Crec que serà un duel molt igualat. Haurem d’intentar portar el ritme del partit”.

“Contra el Lokomotiv vam demostrar caràcter per remuntar nou punts en contra. Cada partit ens ha de servir per seguir millorant”.

Moussa Diagne

“El Rio Natura Monbus és un rival molt complicat que quan juga contra els equips grans encara ho fa amb més intensitat. Estan en un bon moment i segur que no serà un partit senzill però nosaltres també estem en una bona dinàmica i en una bona ratxa”.

“Estic treballant dur cada dia per millorar. L’entrenador m’aconsella en tots els entrenaments per poder millorar. Procuro fer bé la meva feina cada dia per ajudar els meus companys a guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut